Механік назвав чотири жахливих авто, чиї двигуни можуть “загинути” у вас на очах

Американський автомеханік Тодд Бялашевскі висловився про найгірші автомобілі, з якими йому доводилося мати справу. Він виділив чотири моделі, чиї двигуни продемонстрували настільки низьку надійність, що могли раптово відмовити просто посеред поїздки. Експерт вів власні підрахунки і вирахував, скільки в середньому живе кожна з машин без капітального ремонту.

Kia Optima
Середня тривалість життя: 11,41 року
Бялашевскі закликав не обманюватися привабливою зовнішністю автомобіля, оскільки дані показують, що він не служить так довго, як багато інших машин. Як правило, проблеми включають відмови двигуна і несправності трансмісії, які можуть призвести до дорогого ремонту.

Nissan Rogue
Середня тривалість життя: 12,11 років
Незважаючи на свою популярність, кросовер часто опиняється на звалищі раніше, ніж очікувалося. Дорогі проблеми з електрикою, а також часті відмови трансмісії CVT часто роблять володіння цим автомобілем неприємним і дорогим.

Dodge Journey
Середня тривалість життя: 11,15 років
Ще одна модель, яка не витримує випробування часом. Дані показують більш короткий термін служби, і вона сумно відома своєю низькою надійністю.

Chevrolet Cruze
Середня тривалість життя: 9,84 року
Ця модель має погану репутацію через проблеми з двигуном і електрикою, що узгоджується з наявними у механіка даними, які показують коротший термін служби. Зокрема, моделі з турбонаддувом мають частіші та серйозніші проблеми.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти