Назвали три надійних доступних трирічних автомобілі з пробігом

Чимало автолюбителів в Україні вважають за краще обирати автомобілі з невеликим пробігом, щоб не оплачувати амортизацію і придбати потрібну модель у хорошому стані за прийнятною ціною. Трирічний вік у такій ситуації здається оптимальним, але далеко не кожен автомобіль з пробігом вартий уваги. Експерти Motorbiscuit виділили три доступні моделі з високим рівнем надійності.

Toyota Corolla 2021
Чудовий варіант для тих, хто шукає щось нове. Це пов’язано з тим, що вона буде дешевшою за нову модель і матиме деякі з тих самих функцій, що й остання версія.

Honda Civic 2021
Цей компактний седан довгий час був популярним варіантом, і ця тенденція триває, оскільки модель 2024 року також є одним із найкращих нових автомобілів. Людям подобається Civic, тому що, незважаючи на свої невеликі розміри, він просторий, а стара модель 2021 року має безліч сучасних функцій.

Hyundai Sonata
Як і інші автомобілі в цьому списку, він має високі оцінки, особливо в плані вартості при перепродажі та надійності. Однак він також не відстає, коли справа стосується продуктивності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти