Сало відомо, що найбільше дратує на дорозі водіїв вантажівок

Підрізання легковика найбільше дратує водіїв вантажівок під час їзди. Відповідних висновків дійшли експерти нідерландської рекрутингової компанії Logistic Force за підсумками власного дослідження.

Серед далекобійників провели опитування, щоб з’ясувати, що сильніше викликає їхнє невдоволення. Раптове перестроювання легкового автомобіля із сусідньої смуги перемогло в рейтингу найбільш “скажених” інцидентів, бо в 93% таких випадків водіям великовантажних автомобілів доводиться вдаватися до екстреного гальмування, щоб уникнути аварії з вини іншого автомобіліста. При цьому в 42% випадків це призводить до пошкодження машини або вантажу.

На другому місці за рівнем невдоволення перебуває недобросовісний обгін вантажівки легковим авто, коли водій завершує маневр, а потім різко знижує швидкість. Третю позицію посів повільний рух інших автомобілістів, четверту – не використання покажчиків повороту на перехрестях. Замикає п’ятірку найбільш дратівливих інцидентів на дорозі для далекобійників – використання водіями телефонів за кермом.

Джерело 40ton.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти