Механік назвав одну “наднадійну” вживану машину з відмінною витратою палива

Американський механік і автоблогер Скотті Кілмер регулярно ділиться зі своїми передплатниками в YouTube власними спостереженнями і рекомендаціями щодо вибору та ремонту автомобілів. Цього разу експерт закликав любителів вживаних авто звернути увагу на одну цікаву модель.

Мова про Honda Jazz другого покоління, яка в Штатах продається під брендом Fit. Як приклад Кілмер навів машину свого клієнта, випущену в 2010 році з пробігом близько 180 000 кілометрів. Витрата палива в цьому автомобілі, за словами механіка, просто “феноменальна” – менше 5 літрів на 100 кілометрів.

Незважаючи на компактні розміри, у Honda Jazz спереду багато місця. Для міських умов цей автомобіль підходить ідеально. Друге покоління моделі оснащувалося 1,4-літровим бензиновим двигуном I-VTEC, який розганяв машину до 100 кілометрів на годину за 11,1 секунди. Третє покоління отримало більш молодіжний дизайн і трохи більш економічну версію двигуна i-VTEC об’ємом 1,3 літра.

Як зазначив Кілмер, на Jazz виробник ставив вкрай надійні силові установки, які відмінно працюють навіть після великих пробігів. Випробувавши модель на дорозі, механік констатував, що вона не володіє кращими в світі ходовими якостями, але добре управляється і відчуває себе на автомагістралі як вдома.

“Він працює відмінно, передачі перемикаються відмінно, але ви помітите одну річ у цих Honda. Вони відносно жорсткі під час їзди, і ви відчуєте нерівності, коли на них наїжджаєте – це економічний автомобіль. Але на шосе вони їдуть плавно, і управляються просто чарівно”
, – підсумував експерт.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти