Назвали чотири седани, які жахливо дорого утримувати

Під час купівлі седана автомобілісти часто шукають щось зручне і практичне. Іноді навіть вдається знайти підходящий варіант за прийнятною ціною, однак за цим можуть ховатися найрізноманітніші проблеми, на кшталт дорогого утримання. У підсумку ви отримаєте валізу без ручки, яку важко нести, але шкода кинути. Експерти GO виокремили чотири моделі таких седанів, які не рекомендовані до купівлі.

Maserati Quattroporte
Maserati Quattroporte – приголомшливий приклад красивого італійського автомобіля. Але ця краса коштує дорого, як спочатку, так і з часом. Причому, якщо ви з часом зрозумієте, що «не тягнете» машину і вирішите її позбутися, ви зіткнетеся зі ще одним неприємним фактом – спорткар жахливо швидко знецінюється. За перші три роки він втрачає понад 50% своєї первісної вартості.

Mercedes-Benz S-класу
Mercedes-Benz S-класу пропонує передові технології та преміальний комфорт у розкішному седані. Але ця модель також має великий цінник, який виходить далеко за рамки її і без того високої покупної ціни. Обслуговування цих автомобілів може бути досить дорогим, в середньому $15 986 за десятиліття.

Toyota Mirai
Зазвичай Toyota виробляє недорогі, надійні та невибагливі в обслуговуванні моделі. Але у випадку з Mirai є цілий набір проблем, які можуть призвести до напрочуд високих довгострокових витрат. Заправка Mirai, мабуть, є найбільшою перешкодою. Водневих заправних станцій мало. Ця обмежена інфраструктура означає, що для багатьох потенційних власників Mirai просто не є життєздатним варіантом.

Volvo S90
Седани Volvo відомі своїми функціями безпеки і надійною якістю збірки, однак у них високі витрати на технічне обслуговування, в середньому $13 513 за десять років.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти