Шість автомобілів, які дешевшають просто на очах

Під час купівлі автомобіля багато хто сподівається на те, що придбання буде довгостроковим і принесе вигоду під час продажу в майбутньому. Однак, не всі автомобілі здатні зберегти свою вартість з часом. Експерти GO виділили шість автомобілів, які набагато швидше за інших втрачають свою цінність.

1. Hyundai Genesis
Hyundai Genesis – це дводверне купе, що входить до лінійки автомобілів преміум-класу від Hyundai, з цінами, порівнянними з Lexus і Acura. Однак, варто пам’ятати: «Hyundai Genesis втрачає близько 38% своєї роздрібної вартості в перший рік експлуатації», повідомляє Megazinos.com. Рекомендується купувати цей автомобіль з пробігом, оскільки його вартість швидко знижується.

2. Kia Cadenza
Kia Cadenza також належить до лінійки автомобілів класу люкс від Kia. Цей великий седан краще купувати б/в, оскільки, подібно до Genesis, він втрачає 38% своєї вартості в перший рік.

3. Maserati Ghibli
Деякі автомобілі класу люкс також стикаються з проблемою швидкої втрати вартості. Maserati Ghibli, спортивний седан від італійського виробника Maserati, є автомобілем високого класу. Однак, Ghibli має свої проблеми, включаючи низьку якість деяких деталей, таких як віконні регулятори. За п’ять років Ghibli втрачає 56,3% своєї вартості через низьку якість деталей і проблеми з надійністю.

4. BMW 7 Series
З високим цінником на автомобілі класу люкс йдуть першокласні функції та новітні технології. Однак це також означає, що виробник постійно змагається сам із собою – як у випадку з BMW 7 Series. Модель втрачає понад 50% своєї вартості за п’ять років через постійний випуск нових версій із передовими технологіями.

5. Ford Expedition
Цей великий автомобіль є одним з найбільш продаваних кросоверів Ford, але він швидко втрачає свою вартість. Середня втрата вартості для Ford Expedition становить 50,7% за п’ять років.

6. GMC Yukon
Ще один великий позашляховик, Yukon, є надійним автомобілем. Цей міцний сімейний автомобіль користується популярністю у батьків із зайнятими дітьми. На жаль, він також споживає багато палива.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти