Найкращі дев’ять німецьких автомобілів із пробігом: недорогі, але надійні

Автолюбителі цінують німецькі автомобілі за їхню якість і продуктивність, але ціни на них нерідко непідйомні для обивателя. Виходом може стати купівля вживаної моделі. Тут на перший план уже виходить надійність машини. Видання GO, вивчивши думку автовласників і експертів, виділило дев’ять німецьких авто, які в уживаному стані можуть похвалитися пристойною надійністю і довговічністю.

1. Audi А3
Компактний седан має 2,0-літрвий 201-сильний турбований двигун, який забезпечує відмінну динаміку за доступну ціну.

2. BMW 5 серії
Середньорозмірний седан отримав оцінку надійності 88 зі 100 від JD Power Quality & Reliability Score і похвалу від експертів TopSpeed, які відзначили його за хорошу керованість і довговічність.

3. Volkswagen Passat
Passat – одна з найвідоміших і найпопулярніших моделей у лінійці Volkswagen, яка мала успіх на ринку майже 50 років. У 2022 році її було знято з виробництва на тлі зміни споживчих тенденцій і переходу VW до кросоверів та електромобілів. Водночас багато автомобілістів досі активно шукають на вторинному ринку Passat для купівлі, завдяки його практичності та надійності.

4. BMW 325is
Друге покоління BMW 3 серії, E30, широко розглядається як одне з найбільш незвичайних поколінь автомобілів, коли-небудь вироблених німецьким автовиробником. HotCars особливо виділив ретро-модель 1990 року за її виняткову надійність і довговічність.

5. Mercedes-Benz C-класу
Седан C-класу – один із найбільш знакових седанів, коли-небудь створених, і відмінна відправна точка для володіння Mercedes. C-клас пропонує безліч варіантів двигунів, які підійдуть під унікальні вимоги до водіння будь-якого водія, і відомий своєю безпекою, комфортом і репутацією бренду. На жаль, з цим брендом пов’язані більш високі витрати на технічне обслуговування.

6. VW Jetta
Jetta все ще популярний, він розрахований на покупців, які шукають міцний, практичний седан із просторим салоном, простим керуванням, конкурентоспроможними характеристиками і гідною економією палива.

7. Audi А4
Цей високонадійний автомобіль показує себе виключно добре. A4 2013 року отримав 87 балів у рейтингу надійності від JD Power.

8. BMW 1 серії
TopSpeed оцінив друге покоління BMW 1-ї серії (випускалося з 2011 по 2019 рік) як найнадійніший німецький автомобіль останнього десятиліття, зазначивши, що він «отримав багато похвал від власників і навіть механіків за свою надійну, розкішну і розумну ціну».

9. Mercedes W123
Важко повірити, що автомобіль, який перестав випускатися майже 40 років тому, сайти з оглядами, як і раніше, високо оцінюють, як надійну німецьку класику, що заслуговує на довіру. З більш ніж 2,6 мільйонами продажів це була найуспішніша модель компанії на той момент. Видання HotCars щодо нього пише: «Можна навести вагомі аргументи на користь того, що Mercedes W123 може стати найнадійнішим європейським автомобілем класу люкс усіх часів».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти