Назвали найнадійніший корейський автомобіль

Коли йдеться про надійні автомобілі, на думку часто спадають такі бренди, як Honda, Toyota та Lexus, що славляться своїми якісними та довговічними машинами. Однак не тільки японські автомобілі заслуговують на увагу. Південнокорейські виробники, такі як Hyundai, Kia та Genesis, також отримують високі оцінки за сучасну практичність та надійність. На 2024 рік найнадійнішим корейським автомобілем визнано компактний кросовер Kia Seltos.

Високі оцінки надійності
Kia Seltos 2024 року отримав загальну оцінку 83 від JD Power, включно з 85/100 за водійський досвід, 80/100 за перепродаж та 74/100 за дилерське обслуговування. Однак найбільшу важливість становить оцінка надійності – 87/100, що відповідає рівню «Відмінно».
Цей показник відображає якість збірки, двигуна, інформаційно-розважальної системи, внутрішніх функцій і витрати на обслуговування.

Доступні витрати на обслуговування
Хоча Repair Pal ще не надав даних щодо річних витрат на ремонт та обслуговування для Seltos 2024 року, зазначимо, що Kia як бренд отримує оцінку надійності 4 з 5 і посідає 3-тє місце серед усіх автовиробників, поступаючись лише Honda та Acura. Середні річні витрати на обслуговування Kia становлять $542, що значно нижче за середній показник у $652 для інших автомобілів.

Переваги Kia Seltos
Kia Seltos виділяється не тільки надійністю, а й низькими експлуатаційними витратами. Це, в поєднанні з переходом компанії від виробництва економічних автомобілів до створення добре побудованих і міцних машин, робить Seltos особливо привабливим.

Комплектації та технічні характеристики
2024 Kia Seltos доступний у п’яти різних комплектаціях з двома варіантами двигунів і можливістю вибору переднього або повного приводу:

LX: $24,390
S: $24,990
EX: $25,790
X-Line: $28,690
SX: $29,990

Варіанти двигунів включають 2.0-літровий рядний чотирициліндровий двигун потужністю 146 к.с. і 1.6-літровий турбований рядний чотирициліндровий двигун потужністю 195 к.с. Перший двигун комплектується варіатором, а другий – восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Сучасні системи безпеки

Kia Seltos 2024 року оснащений безліччю сучасних систем безпеки, таких як:

– Інтелектуальне переднє освітлення
– Асистент зміни смуги
– Система запобігання зіткненням у сліпих зонах
– Монітор сліпих зон
– Система запобігання фронтальним зіткненням
– Система контролю тиску в шинах

Економічність
Seltos 2024 року є найекономічнішим компактним кросовером/SUV на ринку 2024 року. За даними Fuel Economy.gov, найбільш економічна модель Seltos має комбіновану витрату пального 7,6 л/100 км.

Джерело TopSpeed
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти