Назвали 5 опцій у машині, які найбільше дратують водіїв

Сучасні автомобілі, як правило, мають дуже багатий функціонал, який вже давно не обмежується звичайною їздою. Тим часом деякі опції не лише не допомагають водієві, а й викликають в останніх роздратування. Експерти Ampercar виділили п’ять таких функцій.

Зокрема, до таких можна віднести систему ESP, яка може спровокувати проблеми під час застрявання автомобіля в багнюці. Не кожне авто дає змогу її відключити, що створює у водіїв ще більше роздратування.

Нерідко виробники комплектують автомобіль не повноцінним запасним колесом, а так званою «докаткою». Невелике за розмірами колесо служить тимчасовим рішенням і дуже нестабільно поводиться на дорозі, особливо в погану погоду.

Нерідко водіїв дратують також широкі задні стійки кузова і вузьке скло. Останні погіршують огляд і створюють зайву загрозу під час їзди.

Часто виробники комплектують свої авто штатними навігаційними системами, які суттєво поступаються у функціоналі навіть смартфонам. Через застарілу навігацію у водія в стресовій ситуації може трапитися ледь не справжній нервовий зрив.

Крім того, нерідко водії висловлюють невдоволення тим, що виробники замінюють фізичні кнопки відповідним функціоналом на сенсорному екрані. Щоб відшукати потрібну опцію, доводиться гортати складне меню.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти