Експерти розкрили підводні камені в купівлі вживаних авто, про які ніхто не говорить

Придбання машини з пробігом завжди є викликом для будь-якого автомобіліста. «Вторинка» завжди насамперед привертає увагу своєю ціновою політикою – вживане авто може бути в рази дешевшим за нове. Водночас така покупка несе в собі низку ризиків і незручностей, про які нечасто говорять. Експерти вказали на деякі з них.

Скорочений термін експлуатації
Машина з пробігом не прослужить вам так само довше, як нова. Свій ресурс вона вже частково вичерпала. З огляду на відсутність гарантії, це створює деякі проблеми для власника.

Незручності під час купівлі
Іноді це буває дуже заплутаним і складним процесом із сумнівним результатом. Придбання машини «з рук» в іншої людини не дає жодних гарантій і комфорту.

Приховані технічні проблеми
Машини з пробігом це завжди «кота в мішку». Щоб не допустити подібного, потрібно провести ретельну діагностику на СТО, перевірити повну історію авто, а також «пробити» її по базах обмежень. Як правило, виконати весь комплекс подібних процедур просто не представляється можливим. Часто через перешкоди з боку продавця.

Обмежені можливості тест-драйву
У салоні вам спокійно можуть дати покататися на машині, яку ви хочете купити. На «вторинці» такої можливості може не бути.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти