П’ять популярних американських авто, які надто дорого обслуговувати

При виборі нового автомобіля покупці часто звертають увагу на американські марки, асоціюючи їх із надійністю та довговічністю. Однак ця думка не завжди виправдана. Деякі популярні моделі можуть стати справжнім фінансовим тягарем для своїх власників. Експерти GO виділили п’ять популярних моделей автомобілів, які можуть вимагати значних витрат на обслуговування.

Ford Bronco Sport
Ford Bronco Sport завоював популярність серед любителів пригод завдяки своїм позашляховим можливостям. Однак цей компактний позашляховик може обійтися вам дорожче, ніж передбачається. Зі збільшенням пробігу витрати на обслуговування Bronco Sport зростатимуть.

Jeep Gladiator
Jeep Gladiator, унікальне поєднання пікапа та позашляховика у стилі Wrangler, може виявитися несподівано дорогим у тривалій експлуатації. Зношування компонентів при частому використанні в умовах бездоріжжя тільки збільшить вартість обслуговування Jeep Gladiator.

Jeep Grand Cherokee 4XE
Jeep Grand Cherokee 4XE, що є гібридним позашляховиком, може виявитися менш вигідним для вашого бюджету, ніж для довкілля. Складна гібридна силова установка, з усіма своїми додатковими компонентами, зрештою зношується і потребує заміни. На додаток до цього вартість заміни батареї може становити близько $12,000 (приблизно 480,000 гривень). Постійна зарядка та розряджання призводять до деградації батареї, що вимагає її заміни.

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler, незважаючи на свою популярність та високу ліквідність, може стати джерелом великих витрат на обслуговування. Ці автомобілі недовговічні та вимагають значних витрат на запчастини та обслуговування. Часто вони схильні до проблем у перші 10 років експлуатації. Власники частіше опиняються у майстерні, ніж на дорозі. Це пов’язано не тільки з конструктивними недоліками, але і з жорсткими умовами експлуатації, такими як гонки та бездоріжжя.

Lincoln Navigator
Lincoln Navigator, символ розкоші та комфорту, може вимагати значних витрат на обслуговування. Турбований V6 потужний і підходить до характеру автомобіля, але економія палива є жахливою навіть у порівнянні з іншими моделями такого ж розміру. Більше того, Navigator втрачає більше половини своєї вартості за перші п’ять років володіння. Складні та дорогі у ремонті високотехнологічні компоненти Navigator можуть швидко виснажити ваш бюджет на обслуговування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти