Невбивні монстри: ТОП найживучих авто, що продаються в Україні

Вважається, що загалом машина може пройти без капремонту трохи більше 300 000 кілометрів. Часто старі авто з великими пробігами відштовхують потенційних покупців. Однак нерідко така характеристика навпаки говорить про “невбивність” автомобіля, який, швидше за все, невибагливий в обслуговуванні, має міцну конструкцію, надійний двигун і трансмісію. Видання “Телеграф” вивчило вторинний ринок України та виділило низку пропозицій про продаж машин із божевільними пробігами.

Toyota Land Cruiser 2002
За 22 роки машина пройшла 503 тисячі кілометрів. При цьому власник просить за модель простого божевільну за такий вік і пробіг ціну – 36 666 $.

BMW 5 Series 1993
Цьому екземпляру, щоб проїхати 620 тисяч кілометрів, знадобився 31 рік. При цьому машина, як і раніше, на ходу, технічно справна і готова до нових рекордів.

Mercedes-Benz 190 1990
Ще один німецький довгожитель має просто неймовірний пробіг у 999 тисяч кілометрів. Власник при цьому стверджує, що машина готова до подальшої експлуатації – “сів і поїхав”.

Opel Vectra 2006
Пробіг 676 тисяч кілометрів і всього один власник, який, ймовірно, дуже дбайливо ставився до своєї “ластівки”, хоч і катався на ній постійно.

BMW 5 Series 2013
Загалом за 11 років машина встигла проїхати майже мільйон кілометрів, що здається нереальним. Проте виміри пробігу п’ять років тому показали, що авто за перші шість років експлуатації подолало 393 тисячі кілометрів, що, швидше, підтверджує актуальну інформацію. За цей BMW власник вимагає 15 700 $.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти