Три речі, які негайно потрібно прибрати з автомобіля у спеку

Спекотна погода стає особливим випробуванням для кожного автомобіліста. Крім того, що висока температура чинить шкідливий вплив на організм самого водія і його транспортний засіб, не варто забувати про те, що температурний режим у салоні транспортного засобу може бути невідповідним для зберігання там певних предметів. Видання Express називає щонайменше три речі, які у спеку потрібно негайно прибрати з машини.

Бутильована вода
Наповнена водою пластикова пляшка може створити «ефект лінзи» і спровокувати пожежу в автомобілі. Крім того, дослідження показують, що під впливом прямих сонячних променів пластик починає виділяти небезпечні токсини. Тож пити воду з пляшки, що пролежала довгий час на сонці, категорично не рекомендується.

Ліки
Більшість лікарських препаратів мають температурні обмеження +25 °C. Якщо тримати їх у розпеченій на сонці машині, як у грубці, можна забути про ефективність цих медикаментів. Краще їх одразу викинути.

Засіб для засмаги
Як і багато косметичних засобів, у нього є свій температурний поріг. Засіб може швидко зіпсуватися на сонці і навіть вибухнути.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти