Чотири марки автомобілів, обслуговувати які вдвічі дорожче, ніж звичайну машину

Багато малодосвідчених автомобілістів під час вибору авто не замислюються про те, що на розрахунку з продавцем їхні витрати не закінчуються. Деякі ведуться на дешеві пропозиції на ринку і навіть не підозрюють, що на утримання машини їм, можливо, доведеться витратити набагато більше грошей, ніж вони заощадили.

Експерти видання GO вирішили з’ясувати, автомобілі яких марок обслуговувати найдорожче. З огляду на той факт, що в США середні витрати на ремонт і обслуговування машини становлять 900 доларів на рік, вони виділили чотири бренди, на які доведеться витрачати вдвічі більше.

Porsche
За перші 10 років власники Porsche в середньому витрачають 22 075 доларів на техобслуговування і ремонт своїх спорткарів. Це робить володіння моделями німецького люксового бренду найдорожчим на ринку.

BMW
Середні витрати на утримання BMW, за підрахунками аналітиків, становлять 1931,20 доларів, що є другим за дорожнечею брендом. Автомобілі цієї марки на порядок обходять за витратами не тільки звичайні, але навіть люксові авто. Ситуацію погіршує також той факт, що в автомобілів BMW у перші 10 років є великий ризик виникнення потреби капітального ремонту.

Land Rover
Власники Land Rover в середньому витрачають 18 569 доларів за перші 10 років експлуатації своїх авто. Також, як і у BMW, велика ймовірність, що автомобілям цього бренду знадобиться капітальний ремонт за вказаний проміжок часу.

Jaguar
За перші 10 років власникам Jaguar доводиться розщедритися в середньому на 17 636 доларів, щоб обслуговувати і ремонтувати свої машини.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти