Найнадійніші дешеві китайські кросовери: всупереч репутації

В Україні досі можна почути думку, що китайські автомобілі, як і все, що виробляється в КНР, має вкрай низьку якість і надійність. Насправді це далеко не так. Уже давно в Піднебесній навчилися виробляти довговічні та міцні автомобілі, зокрема й у бюджетному сегменті. Нещодавно місцева мережа якості навіть провела власне дослідження, в рамках якого назвала п’ятірку найнадійніших кросоверів китайського виробництва.

При складанні списку розглядалися лише моделі до 100 000 юанів ($13 800) у базовій комплектації. Враховувалася середня кількість дефектів і несправностей конкретної моделі, а також скарги від власників. За всілякі недоліки автомобілям нараховували штрафні бали. Ті, хто отримали їх найменше, посіли лідируючі позиції і були визнані найнадійнішими моделями на ринку.

Перше місце в рейтингу, як і минулого року, посів кросовер GAC Trumpchi GS3, у якого набралося лише 140 штрафних балів. На один пункт більше набрав Changan CS35 Plus, на три – Geely Icon (143). У ТОП-5 також увійшли Geely Coolray (161) і Kaiyi X3 Pro (163).

Найгіршими були визнані моделі Zotye T300 (232), Livan X3 Pro і BAW BJ212 (по 209), JAC JS4 (198), Chery Tiggo 2 Pro (187) і Tiggo 4 Pro (188).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти