Назвали п’ять неочевидних причин, що відволікають водія від дороги

Як відомо, безпечне водіння транспортного засобу вимагає від водія максимальної концентрації. На заваді цьому можуть стати сторонні чинники, як-от галасливі пасажири, сповіщення у смартфоні або навіть особисті переживання. Водночас є ще й низка неочевидних причин, які можуть відволікати водія від своєї роботи.

Мало хто знає, але на рівень концентрації автомобіліста впливає спрага. Брак води в організмі призводить до проблем за кермом дуже часто, хоча ніхто й не звертає на це належної уваги. Тому завжди важливо мати в машині запас води.

Багато водіїв стають дратівливими і не можуть сконцентруватися на дорозі через безлад у салоні автомобіля. Подібна неприємність посилює і без того високий рівень стресу в умовах браку часу.

Незручний одяг або взуття викликають у водія дискомфорт, що також постійно відволікає його від водіння. Краще заздалегідь подбати про те, щоб почуватися за кермом максимально комфортно.

Також одним із п’яти неочевидних факторів, що негативно позначаються на стані водія, є брехня. Відчуття того, що тебе обдурили або обман інших людей, може довго не відпускати, викликаючи меланхолію і депресію.

Джерело UAMotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти