П’ять відомих автомобілів, які майже нереально продати в Україні

Купуючи транспортний засіб, чимало українських автомобілістів сподіваються в майбутньому його вигідно перепродати, щоб пересісти на більш солідний або просто відповідний автомобіль. При цьому можливості такого перепродажу мало хто вивчає. А даремно. Адже, як з’ясувалося, серед навіть цілком відомих моделей є такі, які повторно реалізувати майже нереально. Експерти видання Avtosota назвали п’ять таких авто.

1. BMW X6
Кросовер дуже привабливий зовні, розкішний, технологічний і продуктивний. Однак попит на нього може бути не найвищим. Особливо це стосується модифікації N63, у якої часто виявляються проблеми з двигуном. До того ж обслуговувати «шістку» дуже дорого і невигідно.

2. Volkswagen Tiguan
Ця модель страждає від проблем із двигуном і трансмісією. Витрати на ремонт можуть бути непомірними, що відлякує потенційних покупців.

3. Lexus RX450h
У цього гібрида вельми незавидний термін служби батареї, вартість заміни якої може викликати у вас справжній шок.

4. Cadillac Escalade
Розкішний автомобіль вимагає розкішних вкладень на заправку через високе споживання палива. Не кожному по кишені такий люкс.

5. Volvo S80
Дуже приваблива та комфортна модель розчаровує дефіцитом запчастин в Україні та вартістю обслуговування. Мало хто наважується купити таке авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти