Як вирахувати перекупа під час вибору автомобіля: ТОП-6 фраз спекулянтів

Купівля вживаного автомобіля і без того є непростим завданням, ускладнити яке можуть недобросовісні продавці, які промишляють скуповуванням і перепродажем машин, нерідко видаючи себе за повноцінного власника транспортного засобу. Вичислити перекупа може бути не так просто, але деякі типові фрази видають ділків. «Твоя МАШИНА» звертає увагу на ТОП-6 таких виразів.

1. «Автомобіль з одним попереднім власником»
Звичайний автомобіліст ніколи не буде загострювати на цьому уваги. Перекупи підкреслюють цю інформацію, щоб надати товару ваги, хоча, швидше за все, вони просто обманюють і набивають ціну.

2. «Відмінний стан для свого віку»
Перекуп вважає, що такою фразою позначить довговічність авто, але насправді він видає в собі досвідченого знавця автомобільного ринку.

3. «Кузов не має дефектів»
Після першої сотні тисяч кілометрів пробігу знайти машину з ідеальним станом кузова вкрай складно. Найімовірніше, продавець просто намагається відвернути увагу від реальних проблем.

4. «Без вкладень. Сів і поїхав»
Як правило, не є правдою ні перше, ні друге твердження. Перекупи намагаються таким чином прискорити завершення угоди, переконавши покупця в тому, що він зіткнувся з найкращою пропозицією.

5. «Продам або обміняю»
Багато перекупників самі навіть не підозрюють, що цією фразою видають себе, даючи зрозуміти, що їхньою метою є перепродаж автомобілів. Вашу машину вони також обміняють з метою в майбутньому вигідно реалізувати.

6. «Замінив масло і свічки»
Стандартні процедури, які взагалі ні про що не говорять, але перекупи намагаються таким чином надати значущості своєму автомобілю.

Також експерти рекомендують звертати увагу на такі дрібниці, як дата розміщення оголошення про продаж автомобіля, а також дата його останньої перереєстрації. Якщо машина продається вже занадто довго, значить з нею є якісь проблеми. Якщо ж власник змінився менше, ніж рік тому, значить її купували для перепродажу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти