Його обожнювали в Україні: Chevrolet припинив випуск легендарного автомобіля

Американський бренд Chevrolet остаточно припинив випуск легендарного седана Lacetti. Свого часу модель була справжнім хітом в Україні, де її цінували за бюджетну вартість, просторий салон і невибагливість в обслуговуванні.

Рішення зупинити виробництво Lacetti в компанії ухвалили ще чотири роки тому, але донедавна авто ще збирали на підприємстві Chevrolet в Узбекистані. Тепер же стало відомо, що з конвеєра тамтешнього заводу зійшов останній екземпляр моделі. Це був чорний автомобіль із 1,5-літровим 107-сильним бензиновим мотором, ABS, кондиціонером і підігрівом сидінь. Модель оцінюється в 13 300 доларів.

Перші ж Lacetti побачили світ у 2002 році. Модель виробляли в 12 країнах світу. В Україні її постачали, зокрема, брендом Daewoo Gentra.

Місце Lacetti в моторній лінійці Chevrolet повинна зайняти модель Onix. Вона трохи дорожча за попередника, але більш сучасна і має краще оснащення. До базової комплектації авто входить ABS, електросклопідйомники, кондиціонер, аудіосистема, налаштована для роботи з Android Auto та Apple CarPlay. У преміальній комплектації Onix має клімат-контроль, підігрів сидінь та камеру заднього виду.

Джерело Autostrada.uz
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти