Досвідчений механік назвав п’ять проблем, які є «смертним вироком» для автомобіля

Досвідчений автомеханік і YouTube-блогер Девід Лонг поділився з підписниками своїми спостереженнями про те, які проблеми з автомобілем є для останнього фатальними. Експерт виділив п’ять неприємностей, які можна охарактеризувати як «смертний вирок» для будь-якої машини.

На прикладі Subaru Forester 2000 року випуску Лонг виокремив несправність каталітичного нейтралізатора, лагодити або міняти який власникові немає сенсу через високі витрати на купівлю деталі та на послуги механіка.

Також механік звернув увагу на наявність кількох витоків охолоджувальної рідини. Девід помітив протікання в прокладці головки блоку циліндрів, водяному насосі та масляному радіаторі. Такий сценарій можна назвати справжньою катастрофою.

Крім того Лонг виявив знос гальмівної системи. Експерт стверджує, що її ресурс уже вичерпав себе на три чверті. Наступною проблемою стало залиття водою одного з валів ШРКШа, через що він ледь не тріснув навпіл. Ще однією бідою Forester стало засмічення вугільного ящика, який вловлює пари палива під час заправки машини.

Усе це як у загальній сукупності, так і окремо, за словами Лонга, стало вироком для старого авто. Машину ремонтувати просто недоцільно через високі витрати. Механік вважає, що в таких випадках простіше купити інше авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти