Терміново зупиніть авто, якщо бачите цей сигнал на приладовій панелі: попередження від механіка

Водії можуть зіткнутися з серйозною проблемою, якщо на їхній приладовій панелі загориться один із поширених попереджувальних індикаторів. Том, механік з Keiths Motors і TMS Automotive, попереджає, що сигнальний індикатор низького рівня оливи має критичне значення і його категорично не можна ігнорувати.

За його словами, коли на приладовій панелі вашого автомобіля загоряється відповідна лампочка, необхідно негайно вжити заходів. Це може вимагати зупинки автомобіля та евакуації його на СТО. Лампочка зазвичай має помаранчевий колір і розташована безпосередньо перед рульовим колесом.

Том підкреслює, що за появи цього сигналу, особливо якщо він блимає, потрібно спробувати безпечно зупинити автомобіль на найближчій можливій стоянці. Насамперед слід перевірити рівень оливи в двигуні. Якщо продовжити рух без необхідного тиску оливи в двигуні, внутрішні компоненти двигуна швидко вийдуть з ладу, і вам доведеться міняти двигун, що дуже дорого, пояснив механік.

«Якщо ви встигнете вимкнути двигун вчасно, це заощадить величезну суму грошей, тому я рекомендую викликати евакуатор», – додав він.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти