ТОП-6 недорогих автомобілів для зрілих водіїв: вони вас не підведуть

У нинішній час купівля автомобіля для більшості українців є високим фінансовим стресом, не кажучи вже про людей зрілого віку, які звикли економно витрачати свій бюджет. У таких умовах купівля вживаного автомобіля може заощадити десятки, а то й сотні тисяч гривень порівняно з купівлею нового.

Однак низька ціна не завжди гарантує вдалу угоду – автомобіль має бути також надійним. Видання GO вивчило вторинний ринок і виділило шість найкращих недорогих автомобілів з пробігом, які ідеально підходять для зрілих водіїв.

1. 2013 Buick Verano
Якщо ви шукаєте найнадійніший автомобіль вартістю до 10 000 доларів, зверніть увагу на 2013 Buick Verano. За даними U.S. News & World Report, цей автомобіль має оцінку якості та надійності J.D. Power у 91 зі 100. За цю ціну ви отримаєте не тільки надійність, а й комфортну поїздку, а також хорошу місткість багажника. Цей автомобіль підійде тим, хто цінує спокійну та впевнену їзду на кожен день.

2. 2012 Toyota Camry
Згідно з Kelley Blue Book, 2012 рік був вдалим для автомобілів, вартість яких не перевищує 10 000 доларів. Серед них – 2012 Toyota Camry. Від самого початку ця модель була відома своїм комфортом і безпекою. Ці якості залишаються актуальними і сьогодні, поряд з хорошою паливною економічністю. Camry – відмінний вибір для тих, хто шукає надійний, дешевий в обслуговуванні сімейний автомобіль.

3. 2012 Honda Accord
Honda Accord – популярний автомобіль, який багато хто розглядав для покупки в минулому. Модель 2012 року вирізняється не тільки відмінною ціною, а й «збалансованою динамікою водіння» і просторим салоном, за даними Kelley Blue Book. Цей автомобіль надає поєднання комфорту і керованості, що робить його привабливим варіантом для зрілих водіїв.

4. 2013 Volkswagen CC
U.S. News & World Report включив 2013 Volkswagen CC до списку найнадійніших автомобілів вартістю до 10 000 доларів. З оцінкою якості та надійності J.D. Power у 80 зі 100, його можна знайти приблизно за 8 000 доларів (336 000 гривень). Автомобіль має розкішний інтер’єр, хороше прискорення, а також стандартну двозонну систему клімат-контролю.

5. 2013 Toyota Corolla
Ще один вартий уваги автомобіль від Toyota – 2013 Corolla. За даними Kelley Blue Book, «2013 Toyota Corolla тихо виконує свої завдання, будучи доступним, скромним і надійним компактним автомобілем». Модель LE оснащена круїз-контролем, електричними склопідйомниками та автоматичною коробкою передач, що робить її зручним варіантом для щоденних поїздок.

6. 2013 Mazda3
Mazda3 відома своєю надійністю та бюджетною доступністю. U.S. News & World Report відзначає її «спортивну керованість» і зазначає, що моделі з двигуном SkyActiv мають витрату пального 8.4/6.0 л/100 км (місто/шосе). Mazda3 має оцінку якості та надійності J.D. Power у 81 зі 100, що робить її привабливим вибором для досвідчених автомобілістів, які цінують поєднання економічності та динаміки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти