Назвали чотири надійні кросовери до 500 000 гривень: можна купувати не дивлячись

Сегмент кросоверів в Україні останніми роками став украй популярним, проте ціни на SUV можуть бути не кожному українському автомобілісту доступні. Найкращим рішенням у такій ситуації може стати купівля автомобіля на вторинному ринку, але в такому разі питання надійності виходить на перший план. Важливо не помилитися з моделлю, щоб не отримати “кота в мішку”. Експерти вивчили ринок і виділили чотири вживані моделі кросоверів, які можна брати не дивлячись до 500 000 гривень.

1. Toyota RAV4 2011-2012
Дуже надійна модель з відмінним захистом від корозії, довговічним двигуном і безвідмовною електронікою. Проблеми можуть виникнути зрідка лише з генератором.

2. Suzuki Grand Vitara
Вкрай надійна модель, якщо правильно її обслуговувати. Зокрема, слід звертати увагу на регулярну заміну оливи в АКПП, а також стежити за станом каталізатора.

3. Renault Duster першого покоління
Найпопулярніший бюджетний кросовер в Україні має високий попит не просто так. У нього вкрай надійні двигуни і стійкий до корозії кузов.

4. Hyundai ix35
Кореєць дуже добре проявляє себе в різних умовах, а його двигуни мають високий ресурс. Головне – регулярно обслуговувати машину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти