Найкращі компактні кросовери для великих сімей: назвали ТОП-8 моделей у 2024 році

Компактні кросовери та три ряди сидінь не дуже добре поєднуються. Щоб бути досить практичним, третій ряд сидінь повинен мати достатню довжину кузова, щоб запропонувати достатньо місця для всіх пасажирів. Гірше того, ці додаткові сидіння можуть скоротити без того обмежене багажне відділення компактного кросовера.

Разом з тим, деяким людям трирядні автомобілі чудово підходять для перевезення дітей на задніх сидіннях або для коротких поїздок, коли тіснота не так сильно відчувається. Експерти Carbuzz проаналізували ринок і виділили вісім найкращих моделей у цьому класі на цей момент.

2024 Mitsubishi Outlander
Рейтинг Carbuzz: 8.5/10

2024 Mercedes-AMG GLB 35
Рейтинг Carbuzz: 8.5/10

2024 Volkswagen Tiguan
Рейтинг Carbuzz: 7.9/10

2024 Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid
Рейтинг Carbuzz: 7.9/10

2024 Kia Sorento
Рейтинг Carbuzz: 8.6/10

2024 Mercedes-Benz GLB-Class
Рейтинг Carbuzz: 8.4/10

2024 Tesla Model Y
Рейтинг Carbuzz: 8.1/10

2024 Land Rover Discovery Sport
Рейтинг Carbuzz: 6.8/10

Поради щодо вибору відповідного кросовера

Особливості: важливо розуміти, що сегмент кросоверів дуже великий і конкурентний. Виробники активно змагаються між собою, хто дасть водіям більше опцій за ті ж гроші. Тому завжди можна знайти автомобілі з великою кількістю стандартного оснащення. Шукайте пропозицію, яка демонструє найкращу окупність інвестицій.

Багажне відділення: третій ряд сидінь у компактних кросоверах часто “з’їдає” значний об’єм багажного відділення, тож завжди слід зважати на цей момент під час вибору машини.

Вільний простір для третього ряду сидінь: якщо обираєте семимісний кросовер з обмеженими габаритами, слід розуміти, що третій ряд сидінь, як правило, страждає найбільше. Тому важливо мати на увазі фактор обмеженого простору в кінці салону.

Продуктивність: перевезення семи осіб і додаткових вантажів стане випробуванням для будь-якої машини, тому вкрай важливо врахувати, наскільки силова установка готова до подібних навантажень. Якщо ви збираєтеся регулярно їздити великою компанією, слід обирати кросовери з досить потужними двигунами.

Безпека: якщо в машині їде кілька людей одразу, то рівень їхнього захисту має бути на належному рівні. Під час вибору трирядного кросовера слід переконатися, що вподобана вами модель успішно пройшла всі необхідні краш-тести і не має проблем із безпекою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти