Далекобійник розкрив водіям хитрий трюк із кульковим дезодорантом в авто

Досвідчені далекобійники завжди мають у своєму арсеналі масу цікавих лайфхаків, які полегшують їхню непросту роботу. Деякі хитрощі можуть взяти на озброєння і звичайні автомобілісти. Наприклад, трюк із кульковим дезодорантом. Один із далекобійників розповів, як користуватися ним не за прямим призначенням.

Зокрема, шофер зі стажем звернув увагу, що тривалі поїздки у спеку створюють дискомфорт для ніг. Їздити в шльопанцях на великому автомобілі не тільки незручно, а й небезпечно через ризик, що взуття злетить з п’яти і застрягне між педалями. У черевиках або кросівках же їздити спекотно. Дезодорант допомагає знизити виділення поту і зробити їзду у взутті комфортнішою. Те саме стосується спини, коли водій притуляється нею до спинки зі шкіряною оббивкою.

Також дезодорант відмінно підходить для зняття болю через мозолі та укуси комах. До його складу входять солі алюмінію, які мають знеболювальний ефект. Крім того, в крайніх випадках дезодорант можна використовувати замість мастила для дверних петель, замкових щілин і гайок, що заклинили. Порожню ємність від дезодоранту можна використовувати для розміщення рідкого мила.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти