Назвали п’ять популярних автомобілів з найгіршою якістю салону

Якщо ви проводите в автомобілі багато часу якість салону повинна мати для вас не останнє значення. Кермо, що стирається, сидіння, кнопки, що заїдають, та оздоблення, що відвалюється, – все це не додає оптимізму під час щоденної їзди. Причому нерідко буває так, що сам автомобіль непоганий, надійний і продуктивний, а ось салон виконаний не найкращим чином. Автори YouTube-каналу “Експерти гаражів” склали власний антирейтинг таких авто.

Toyota Camry XV50
Легко пошкоджується пластик на передній панелі, швидко зношується тканина на сидіннях. У салоні можна помітити скрипи та люфти вже через кілька років експлуатації.

Nissan Pathfinder
Жорсткий пластик позбавляє салон усіх відчуттів преміальності. Тканина на сидіннях швидко забруднюється і погано чиститься. На кермі та важелі КПП у перші роки з’являються потертості та подряпини.

Chevrolet Cruze
Дешевий пластик на передній панелі голосно тріщить при натисканні, а оббивка сидінь з еко-шкіри швидко втрачає привабливість. Кнопки швидко стираються вже протягом першого року.

Mitsubishi Outlander
Низькоякісний пластик на дверях легко затирається і дряпається. Шкіряні елементи рульового колеса та важеля КПП швидко зношуються.

Hyundai Sonata YF
Пластик на передній панелі швидко тьмяніє, як і хромовані елементи. Шкіряна оббивка сидінь розтягується і втрачає форму.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти