Досвідчений механік назвав один вживаний кросовер, від якого слід триматися подалі

Останніми роками на ринку старих автомобілів особлива увага приділяється кросоверам преміум класу. Все тому, що за відносно невеликі гроші можна отримати повний набір преміальних функцій. Однак, як популярний американський автомеханік Скотті Кілмер, радить бути обережними під час вибору деяких моделей, навіть якщо вони мають ідеальний вигляд.

У своєму недавньому відео Кілмер детально розглянув старий Range Rover Evoque 2013 року. На перший погляд, цей автомобіль виглядає чудово: просторий салон, великий багажник, приємна керованість. Навіть незважаючи на експлуатацію в суворих умовах, кузов залишився в хорошому стані, без значної корозії. Але, як стверджує Кілмер, зовнішність може бути оманливою.

“Не можна заперечувати, що це красиві та зручні автомобілі. Але проблеми можуть виникати несподівано. Один з моїх клієнтів зіткнувся з серйозними неполадками, коли на його Range Rover Evoque 2013 року почали з’являтися помилки. Він отримав рахунок на 13 000 доларів (546 000 гривень) за заміну трансмісії, навіть незважаючи на наявність спеціальної гарантії”, – пояснив експерт.

Під’єднавши сканер помилок до розглянутого автомобіля, Кілмер виявив безліч дрібних несправностей. Перевіривши 40 компонентів, тільки в модулі управління силовою установкою він нарахував 30 помилок. Механік рекомендував водіям триматися подалі від цієї моделі, а якщо хтось наважиться на купівлю уживаного Evoque, він має бути готовим до можливих високих витрат на ремонт.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти