Тримайтеся від них подалі: чотири погані кросовери з пробігом

Кросовери останніми роками на піку популярності і купівля вживаної моделі в цьому сегменті може здатися непоганою ідеєю. Однак варто пам’ятати, що далеко не всі пропозиції на вторинному ринку варті вашої уваги. Деякі відверто погані моделі мають привабливий вигляд, але на ділі є “котом у мішку”. Експерти видання Telegraf виділили чотири кросовери, які краще оминати під час купівлі.

Renault/Dacia Duster (1 покоління):
Сьогодні Duster є найпопулярнішою моделлю в Україні не просто так. Ця модель має одне з найкращих на ринку співвідношення ціни та якості. Але так було не завжди. Перше покоління кросовера страждало від цілої низки проблем, включно з ненадійністю гідромеханічної трансмісії, поганою динамікою та високою витратою пального. Пізніше ці недоліки усунули, але “осад” залишився.

Renault Captur:
Брат-близнюк Duster активно критикують за його далеко не досконалий 1,6-літровий двигун і проблемний варіатор Jatco JF015.

Mazda CX-5 (дизельна версія):
Бензинова версія Mazda CX-5 вважається однією з найнадійніших і найбільш затребуваних на ринку. Оскільки вважається, що дизельні двигуни довговічніші й економніші, чимало автолюбителів хочуть отримати від популярного кросовера ще більшу вигоду, але в підсумку натикаються на одну суттєву проблему – 2,2-літровий турбомотор Skyactiv, у якого є дефект кріплення форсунок.

Kia Seltos (моделі з варіатором):
Загалом непогана модель час від часу отримує порції заслуженої критики від власників модифікацій із варіатором. Він виявився занадто чутливим і дорогим у ремонті.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти