Водіям назвали одну дрібницю, через яку машина різко знецінюється

Кожен автовласник під час продажу автомобіля сподівається на максимально вигідну угоду. Для цього машині надають найкращого “товарного вигляду”, обслуговуючи та очищаючи від забруднень. Однак є одна дрібниця, про яку багато хто забуває. А даремно, адже вона може істотно знецінити транспортний засіб.

Професійний оцінювач транспортних засобів Оуен Грегорі попередив автомобілістів, що індикатор, який горить на приладовій панелі, нерідко відлякує потенційних покупців і змушує продавців іти на поступки, щоб знайти охочих укласти угоду. Причому такі сигнали далеко не завжди віщують катастрофу – деякі з них можна усунути шляхом проведення швидкого і дешевого ремонту.

Зокрема, Грегорі звернув увагу, що найчастіше на вартість авто в гіршу сторону впливають індикатори “Check Engine” і “ABS”. У першому випадку проблема може ховатися лише в порушенні герметичності паливного бака, але можливі й більш серйозні проблеми на кшталт несправності каталітичного нейтралізатора. У другому випадку також можлива не поломка всієї системи, а лише датчик, що барахлить. У будь-якому разі продавцю краще подбати про те, щоб індикатори не маячили перед очима покупця, якщо він сподівається на вигідну угоду.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти