Не Toyota і не Honda: який кросовер визнано найнадійнішим у світі

Кросовери сьогодні домінують на українському ринку, проте далеко не всі моделі вирізняються надійністю. Хорошу репутацію, як правило, мають автомобілі японських марок Toyota і Honda, проте авторитетний проєктом J.D. Power визнав найнадійнішим кросовером останніх п’яти років зовсім не їхню модель. Найкращі оцінки отримав Buick Encore.

Масштабне дослідження показало, що серед 184 потенційних проблемних зон, Encore має найменшу кількість нарікань серед автовласників. Модель визнавали найнадійнішим компактним кросовером тричі за останні п’ять років, поступаючись лише Volkswagen Tiguan (2019), Kia Sportage (2021) та Toyota C-HR.

Експерти J.D. Power оцінили надійність Buick Encore 2024 модельного року на 87 балів зі 100. Найпопулярніший кросовер у світі наразі Toyota RAV4 2024 року, для порівняння, має оцінку всього 76.

В Україні Encore можна купити тільки в уживаному стані, хоча на вторинному ринку вибір також великий. Зокрема, за практично новий кросовер 2023 року в Одесі просять 700 000 гривень.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти