Подарунок від Маска: Кадиров похизувався новим Tesla Cybertruck із кулеметом

Кремлівський намісник у Чечні Рамзан Кадиров опублікував у своєму Telegram відео, де він тестує нову модель електрокара Tesla Cybertruck. За наказом ватажка чеченських бойовиків на пікап встановили кулемет і нібито підготували для відправки в Україну.

«Отримали від шановного Ілона Маска кібертрак «Тесла», – говорить у ролику Кадиров. Він стверджує, що Cybertruck він нібито отримав як подарунок від власника Tesla, мільярдера Ілона Маска, якого він пообіцяв прийняти в Грозному «як дорогого гостя».

Зверху на пікапі встановили турель із 12,7-міліметровим кулеметом «Утес». Путінський ставленик пообіцяв відправити електрокар «у зону СВО», але малоймовірно, що кібертрак зустрінеться з українськими захисниками, оскільки кадировським бойовикам забороняють вступати в безпосередні зіткнення із ЗСУ через побоювання їхнього полону.

Чи справді Ілон Маск підніс чеченському диктатору пікап, не відомо. Незважаючи на свої симпатії до Росії, мільярдер на початку повномасштабного вторгнення РФ виступив на підтримку України. Щодо Cybertruck, то його не продають не тільки в Росії, а й навіть у ЄС. Що, втім, не заважає ділкам перепродувати американські електрокари охочим по всьому світу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти