П’ять відомих марок авто з поганими двигунами, від яких краще триматися подалі

Двигун є ключовим агрегатом автомобіля, до надійності якого варто підходити з максимальною серйозністю. Ремонт або заміна силової установки може обійтися вам у цілий статок. При цьому є виробники, які не дуже процвітають у питанні довговічності моторів своїх авто. Експерти видання GO виділили п’ять брендів, які випускають машини з поганими двигунами, і рекомендують триматися від них подалі

1. Land Rover
Двигуни Land Rover часто ламаються, а їхній ремонт коштує нечуваних грошей. Найчастіше автовласники стикаються з витоками масла, несправностями ланцюга ГРМ, а також перегрівом двигуна.

2. Subaru
Світу відомо кілька по-справжньому добротних моделей Subaru, проте загалом вони не виділяються надійністю. Їхні двигуни страждають від проблем із прокладками головки блоку циліндрів, а також пропусків запалювання в циліндрах.

3. Mazda
У модельній лінійці Mazda також можна відшукати гідні автомобілі, але більшість стикається з такими хронічними проблемами, як несправності турбокомпресорів і ланцюгів ГРМ. Зазвичай це моделі RX-8 і RX-7.

4. Volvo
Шведський бренд славиться безпекою і технологічністю своєї продукції, але надійні двигуни поки що робити не навчився. Багато моделей страждають від проблем з електронікою і відмов турбокомпресора.

5. Alfa Romeo
Дуже стильні та продуктивні моделі, на жаль, не настільки надійні, як хотілося б. Двигуни автомобілів Alfa Romeo нерідко страждають від пропусків запалювання в двигуні, проблем з електронікою та антиблокувальною системою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти