Чотири найміцніші кросовери в Україні за 400 000 гривень

Сьогодні багато українців вважають за краще купувати кросовери, а не седани або хетчбеки. При цьому важливо, щоб автомобіль у такому кузові мав міцне шасі і міцну конструкцію, оскільки, як правило, стикається з підвищеними навантаженнями. Як з’ясувалося, такі моделі є навіть на вторинному ринку за ціною близько 400 000 гривень. «Твоя МАШИНА» звертає увагу на чотири найміцніші кросовери в цьому діапазоні.

Renault Duster:
Найпопулярніша модель в Україні, користується високим попитом як в автосалонах, так і при торгівлі «з рук». І не дарма. У Duster вельми міцна підвіска, надійні двигуни і непогана «механіка». При цьому експерти рекомендують уникати варіацій з АКПП.

Suzuki Grand Vitara:
Ще один міцний і надійний кросовер, який прослужить довгі роки в найрізноманітніших умовах за умови правильного обслуговування.

Nissan X-Trail другого покоління:
Друга генерація відомого кросовера зарекомендувала себе з кращого боку в питанні надійності та міцності конструкції. Бонусом стане комфортне водіння і просторий інтер’єр.

Mitsubishi Outlander XL:
Ще один просторий і зручний в управлінні кросовер, який має міцну і довговічну конструкцію. Відмінний вибір для тих, хто шукає надійну машину на довгі роки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти