12 автомобілів, які перевершують інші за ціною і довговічністю

Під час вибору як нового, так і вживаного автомобіля часто виникає спокуса взяти стильну і потужну модель, не озираючись на ціну і надійність. Однак надалі багато водіїв розуміють, що це була помилка. У зв’язку з цим незайвим буде одразу задуматися про купівлю довговічного і недорогого авто. Тим більше, що на ринку є ціла низка таких моделей. Експерти GO вибрали 12 автомобілів, які коштують дешевше і служать довше, ніж більшість інших машин.

Toyota Corolla
Легендарна модель сьогодні має вельми скромний цінник і видатну надійність із ресурсом понад 500 000 кілометрів за умови правильного обслуговування.

Honda Civic
За 50 років своєї історії модель практично жодного разу не розчарувала автолюбителів. Як і Corolla, вона здатна пройти понад півмільйона кілометрів, витрачаючи при цьому мінімум палива.

2009 Honda С2000
Для вибору вживаного автомобіля ця модель підходить ідеально. Автовласники наділяють її без перебільшення захопленими відгуками навіть через 15 років після виходу.

Lexus ES 2017
Семирічна модель Lexus ES числиться в списку фаворитів у перегонах за 500 000 кілометрів пробігу. У цієї моделі одні з найвищих шансів дістатися до зазначеної позначки без серйозних поломок.

Chevrolet Suburban
Серед американських автомобілів Suburban лідирує в рейтингу надійності з величезним відривом.

GMC Yukon XL
Для тих, кому до душі повнорозмірні позашляховики, які прослужать десятиліття, найкращим вибором буде GMC Yukon XL, який легко пройде 400 000 кілометрів і більше.

Toyota Tundra
В останньому рейтингу iSeeCar ця модель посідає перше місце через те, що має найвищі шанси пройти 400 000 кілометрів без поломок.

Honda Pilot
Ще одна перевірена часом надійна модель від Honda, яка проїде 400 000 кілометрів без поломок з імовірністю 42,7%.

Toyota Sequoia
На думку експертів GO, у Toyota Sequoia найбільше шансів серед старих автомобілів пройти 500 000 кілометрів, що робить її вибір кращим, ніж купівля більшості нових авто.

Toyota Land Cruiser
Навіть, якщо вам пропонують купити Land Cruiser з пробігом 150 000 або навіть 300 000 кілометрів, відмовлятися не варто. Ця модель здатна служити після досягнення зазначених позначок ще довго.

Ford F-350 Super Duty
Серед американських автомобілів не так багато довгожителів, але цієї моделі Ford це не стосується. У неї 49,1-відсоткова ймовірність пройти понад 400 000 кілометрів.

Mazda3
Дуже доступна і довговічна модель, яка цінується якраз за ці видатні якості. Приємним бонусом при цьому є відмінна паливна ефективність автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти