П’ять марок автомобілів з найнадійнішими двигунами прямо зараз

Надійність при виборі як нового, так і вживаного автомобіля нерідко виходить на перший план. Особливо це стосується двигуна, який є свого роду «серцем» і найдорожчим агрегатом будь-якого транспортного засобу. Деякі виробники традиційно приділяють цьому питанню особливу увагу, у зв’язку з чим у їхній модельній лінійці частіше можна побачити авто з дійсно надійними та довговічними моторами. Експерти видання GO виділили п’ять таких брендів.

5. Ford
Вважається, що найнадійніші автомобілі сьогодні виробляються в Японії або Кореї, але американці також мають хороший досвід у створенні довговічних машин. Компанія Ford завжди спиралася на власне виробництво двигунів, а тому давно навчилася робити їх якісними та довговічними.

4. Chevrolet
Незважаючи на неоднозначну надійність автомобілів Chevrolet, їхні двигуни вважаються одними з найбільш безвідмовних. Це дозволяє американському бренду не падати на саме дно рейтингів надійності.

3. Lexus
У випадку з Lexus йдеться як про високу надійність безпосередньо їхніх двигунів, так і автомобілів загалом. Вони завжди на вершині всіляких рейтингів і довговічність їхніх силових установок відіграє в цьому не останню роль.

2. Honda
Японський автовиробник заробляв свою чудову репутацію десятиліттями. Шляхом всіляких проб і помилок Honda змогла завоювати звання виробника одних з найнадійніших автомобілів на ринку.

1. Toyota
Безперечним лідером рейтингу є Toyota, яка прямо зараз є найнадійнішим і найбільш продаваним брендом у світі. Її моделі спокійно проїжджають без зайвих проблем кілька сотень тисяч кілометрів і вважаються зразком довговічності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти