Чотири недооцінених автомобілі з турбонаддувом, які варто купити просто зараз

Сьогодні автолюбителя важко здивувати наявністю турбомотора в автомобілі, їх ставлять часом навіть на бюджетні моделі. Однак є автомобілі з наддувом, які, як і раніше, незаслужено залишаються в тіні. Експерти видання TopSpeed виділили чотири таких машини, які краще купити просто зараз.

Volkswagen Golf GTI
Дуже непоганий автомобіль з економним і надійним 241-сильним двигуном, що працює в парі з 6-ступінчастою КПП, яка перестане бути доступною після 2024 року. Експерти відзначають, що цей хот-хетч залишається вірним своїм традиціям, незважаючи на минулі десятиліття з моменту первісної появи на ринку.

Volkswagen Jetta GLI
Jetta GLI коштує менше, ніж Golf, але майже не поступається йому в характеристиках. Автомобіль комплектується 228-сильним турбомотором з 6-ступінчастою «механікою» або 7-ступінчастим «автоматом» з подвійним зчепленням. У автомобіля пристойне оснащення і просторий салон.

Volvo XC40
Дуже сучасний і технологічний автомобіль із 247-сильною гібридною силовою установкою. Модель цінують за її безпеку і вірність традиціям, але, незважаючи на всі свої переваги, вона все ще залишається в тіні.

Honda Civic Type R
Спортивна версія знаменитого Civic так само надійна, як оригінал, але оснащена потужним 315-сильним турбомотором, що працює в парі з 6-ступінчастою МКПП. Експерти відзначають, що загалом Type R зберіг багато особливостей стандартної моделі, що дає змогу використовувати його як автомобіль «подвійного призначення».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти