ТОП за свої гроші: 11 найкращих автомобілів для купівлі просто зараз

В умовах зростаючих цін на автомобілі вибір оптимального співвідношення «ціна-якість» стає критично важливим. Згідно з дослідженням U.S. News & World Report, у 2024 році є кілька автомобілів, які виділяються як найкращі за співвідношенням вартості та можливостей. Експерти видання GO зібрали воєдино рекомендації ключових експертів ринку і виділили 11 найкращих моделей, які варто розглянути для купівлі просто зараз.

Найкращі легкові автомобілі за ваші гроші

Найкращий компактний автомобіль: Honda Civic (Ціна: $25,045)

Найкращий автомобіль середнього класу: Honda Accord (Ціна: $28,990)

Найкращий гібридний автомобіль: Hyundai Elantra Hybrid (Ціна: $27,400)

Honda Civic і Accord вже давно зарекомендували себе як надійні та економічні варіанти. Civic, визнаний найкращим компактним автомобілем, славиться своєю надійністю і продуктивністю, а Accord пропонує високу якість, комфорт і динаміку. Однак Гордіан Хенс підкреслює, що Toyota Corolla (Ціна: $23,145) і Camry (Ціна: $27,515) є сильними альтернативами, пропонуючи аналогічні переваги за нижчою ціною.

Найкращі кросовери за ваші гроші

Найкращий субкомпактний кросовер: Kia Soul (Ціна: $21,665)

Найкращий компактний кросовер: Hyundai Tucson (Ціна: $29,750)

Найкращий 2-рядний кросовер: Honda Passport (Ціна: $43,295)

Найкращий 3-рядний кросовер: Kia Telluride (Ціна: $37,355)

Найкращий гібридний кросовер: Kia Sportage Hybrid (Ціна: $29,965)

Найкращий гібридний кросовер, що підключається: Kia Sportage Plug-In Hybrid (Ціна: $40,965)

Найкращий електричний кросовер: Hyundai Ioniq 5 (Ціна: $43,195)

У категорії кросоверів Kia і Hyundai лідирують на думку U.S. News & World Report. Kia Soul і Telluride, а також Hyundai Tucson і Ioniq 5 вирізняються з-поміж своїх конкурентів завдяки відмінній комбінації простору, технологій і вартості. Експерт Гордіан Хенс також відзначає ці моделі, але рекомендує розглянути альтернативи, як-от Toyota RAV4 (Ціна: $30,025) і Subaru Forester (Ціна: $28,440), які зарекомендували себе як надійні та універсальні автомобілі в сегменті компактних кросоверів. Зокрема, RAV4 був найбільш продаваним автомобілем Toyota у 2023 році в США, не рахуючи пікапів.

Найкращий мінівен за ваші гроші

Найкращий мінівен: Honda Odyssey (Ціна: $43,315)

Honda Odyssey традиційно утримує позиції в сегменті мінівенів, пропонуючи просторий салон, комфорт і технологічність. Однак альтернативи також заслуговують на увагу. Kia Carnival (Ціна: $34,995) отримав високі оцінки від J.D. Power, а Toyota Sienna (Ціна: $39,080) є гібридним варіантом, який ідеально підходить для активних родин, з потужною електронікою та можливістю буксирування до 1587 кг.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти