П’ять речей, які потрібно знати для підготовки автомобіля до осінньої погоди

З початком осені автомобілістам варто задуматися про те, що вже скоро їм доведеться експлуатувати свій транспортний засіб у складних умовах. У зв’язку з цим слід якнайшвидше зайнятися підготовкою автомобіля до осінньої погоди. Експерти eShop виділили п’ять важливих чинників у цьому процесі.

Читайте також:

Що означає новий знак із крапками на білому тлі: пояснення для водіїв

Не сплатиш комуналку – не купиш машину: кому з українців відмовлять у реєстрації авто

Страшний сон автовласника: що буде, якщо випадково випрати ключ від машини разом з одягом

1. Автомобільні рідини
Слід заздалегідь подбати про те, щоб у машині було моторне мастило, антифриз, гальмівна рідина та омивач скла в потрібному обсязі та стані. У разі нестачі, забруднення або втрати рідиною своїх якостей її потрібно долити або повністю замінити.

2. Кузов і салон
До того, як погода остаточно зіпсується, потрібно подбати про миття та антикорозійну обробку автомобіля. Варто почистити салон, перевірити стан двірників і ущільнювачів, замінивши останні в разі потреби.

3. Перевірка та заміна елементів
В осінню погоду вам особливо важливо буде, щоб ваші гальма, шини і світлотехніка працювали справно. Не варто забувати і про акумуляторну батарею, на яку також припаде підвищене навантаження.

4. Кліматичні системи
Поки не стало занадто холодно і волого, потрібно переконатися, що обігрівач і кондиціонер працюють і виконують свої функції якісно.

5. Зберігання авто
Заздалегідь слід подбати про гараж, стоянку або чохол для зберігання автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти