Перекуп пояснив, яким має бути ідеальний автомобіль для водіїв-початківців

Як правило, автомобілісти-початківці під час вибору своєї першої машини майже завжди припускаються помилки. Досвідчений перекупник розповів, як знайти відповідний транспортний засіб, коли водійського досвіду поки що недостатньо.

Насамперед варто розуміти, що всі новачки роблять помилки, дрібних ДТП, пошкоджень кузова і технічної частини автомобіля уникнути буде вкрай непросто. Тому краще подбати про те, щоб машина була надійною, але не надто дорогою. Найкраще на перших порах взяти варіант із пробігом до 200 000 гривень.

Також перекуп рекомендує одразу відсіяти моделі, які потребують уважного та дорогого обслуговування. Крім того краще брати машину з таким типом трансмісії, з яким ви стикалися під час навчання. Що стосується габаритів, то експерт рекомендує спершу поїздити на компактному авто, який дозволить краще відчувати розміри транспортного засобу.

Окремо перекуп застеріг новачків від купівлі машини поодинці. Краще заручитися компанією досвідченого автомобіліста, який не дасть змоги вам зробити помилку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти