ТОП за свої гроші: десять надійних автомобілів з пробігом, які впишуться у ваш бюджет

Купівля автомобіля з пробігом є одним із способів вигідно вкласти гроші. Якщо ви не тільки не хочете брати на себе амортизацію ціни нової машини, а також первинні витрати на її оформлення та обслуговування, а й плануєте отримати за свої гроші найкращу пропозицію, експерти видання GO готові прийти вам на допомогу. Вони склали список з десяти автомобілів з пробігом, які відпрацюють кожну вкладену в них копійку.

Читайте також:

Майже 19 млн штрафів від початку року: названо найрезультативнішу камеру автофіксації в Україні

Дев’ять речей, які потрібно знати перед купівлею Honda Civic

Десять сумнівних «поліпшень», які можуть «вбити» ваш автомобіль

2016-2019 Chevrolet Cruze
Автомобіль хвалять за комфортну їзду, відносно просторий салон і хорошу потужність. Найкраще звернути увагу на моделі після 2017 року.

2015-18 Toyota Prius
Дуже безпечний, надійний і економічний автомобіль, який буде служити вам довгі роки.

2010-2013 Honda Fit
Після великого оновлення у 2009 році модель Fit стала швидшою, безпечнішою та сучаснішою. У автомобіля дуже плавне і приємне керування та досить продуктивний двигун.

2014-17 Acura ILX
Ця версія Acura оснащена модернізованими підвіскою і рульовим керуванням, пропонуючи гідну маневреність і високу якість їзди.

2016-17 Chevrolet Volt
Автомобіль регулярно визнають одним із найбезпечніших на вторинному ринку, а ще й хвалять за значний запас ходу на електричній тязі.

Mazda3 2013
Зміна двигуна дозволила зробити модель ще більш економічною. При цьому автомобіль залишився досить продуктивним і маневреним.

2017-18 Toyota Corolla
Версія 2017 року стала набагато безпечнішою за попередників, завдяки інтеграції нових технологій допомоги водієві. При цьому модель залишилася такою ж надійною та економічною.

Lexus ES 2011 року
Якщо ви шукаєте доступний розкішний автомобіль, Lexus ES пропонує комфортну їзду і хорошу економію палива. Бічні подушки безпеки на задніх сидіннях входять у стандартну комплектацію.

Honda CR-V 2015
Дуже безпечний, надійний і комфортний кросовер, який може бути задіяний для виконання найрізноманітніших завдань.

2010-2013 Toyota Corolla
Ще одна Corolla заслужила своє місце в рейтингу завдяки відмінній економії пального і надійній керованості. Модель має поліпшену підвіску, яка дуже добре поглинає нерівності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти