Три речі, які слід враховувати під час купівлі вживаного автомобіля

Вибір вживаного автомобіля практично завжди пов’язаний з певними ризиками. Щоб їх уникнути, слід дотримуватися необхідних правил. Зокрема, експерти Motorbiscuit розкрили три необхідні речі, які слід враховувати під час купівлі машини з пробігом.

Насамперед потрібно переконатися, що автомобіль не бував раніше в ДТП. Нерідко пов’язані з цим технічні несправності та недоліки дають про себе знати лише через деякий час після покупки. До того ж продати аварійну машину вам буде вже зовсім не просто.

Також експерти рекомендують не купувати автомобілі з великими пробігами. Хоча кількість пройдених кілометрів, як правило, є непрямою, а не прямою ознакою зносу компонентів автомобіля, частіше за все, що вищий пробіг, то вища ймовірність, що машина завдасть вам масу проблем.

Крім того, при виборі вживаного авто потрібно звертати увагу на виробника, який випустив на світ конкретну машину. Моделі деяких брендів традиційно є більш ліквідними і надійними або навпаки. Також під час купівлі авто рідкісного або ліквідованого бренду можна зіткнутися з проблемами дефіциту запчастин і пошуку майстра, який має досвід роботи з такими авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти