Миття машини без води: назвали п’ять найкращих способів

Далеко не завжди в автомобілістів є можливість помити автомобіль традиційним способом за допомогою води. У такій ситуації точно не варто впадати у відчай та ігнорувати догляд за транспортним засобом. Експерти порталу «Телеграф» назвали п’ять дієвих способів помити машину без води.

Читайте також:

Сім фраз, які водієві не варто говорити поліцейському під час зупинки

Штраф понад 3000 гривень: де водієві загрожує покарання за їзду на автомобілі з порожнім баком

З якими несправностями заборонено їздити на автомобілі

Сухі засоби для чищення
Сьогодні у продажу є найрізноманітніші аерозолі та спреї для сухого миття, які свого часу зробили справжню революцію в процесі догляду за транспортними засобами. До їхнього складу входять спеціальні засоби, які швидко і ефективно видаляють бруд і пил без пошкодження лакофарбового покриття.

Автомобільні вологі серветки
Також надати машині свіжий вигляд допоможуть спеціалізовані вологі серветки для транспортних засобів. Вони відмінно підходять для видалення пилу і невеликих забруднень.

Полірувальні креми та автохімія
Спеціальні засоби для полірування можуть використовуватися не тільки для обробки кузова після мийки, а й безпосередньо для його очищення.

Антистатики
Антистатичні засоби відмінно підходять для догляду за автомобілем не тільки тому, що відмінно справляються з видаленням бруду, а й створюють на поверхні кузова захисний шар, який його відштовхує.

Повітряні методи очищення
Щоб очистити машину від пилу, можна також використовувати повітродувки або повітряний компресор. Це особливо актуально під час їзди пиловими або ґрунтовими дорогами. Мити щоразу машину після поїздки занадто важко, а ось обдути її повітрям – простіше простого.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти