Що робити з китайським автомобілем, щоб він ламався рідше

Автомобілі китайських виробників приваблюють українців насамперед своєю доступністю і технологічністю. Незважаючи на те, що стереотип про низьку якість продукції з КНР поступово відходить у минуле, на ринку, як і раніше, повно моделей з Піднебесної, які ламаються занадто часто. Експерти звернули увагу на найтиповіші проблеми з цими машинами і розповіли водіям, як продовжити термін їхньої служби.

Читайте також:

Що робити, якщо під час руху провалилася педаль гальма: повинен знати кожен водій

Негайно покладіть слухавку: що загрожує водієві за розмови за кермом

500 гривень штрафу і рік без прав: водіїв жорстко карають за невинне порушення

Насамперед варто приділити особливу увагу правильному технічному обслуговуванню китайського авто. Їхні найчастіші проблеми пов’язані з корозією кузова, тому варто подбати про додатковий захист від цієї «зарази». Зокрема, експерти рекомендують покрити найбільш вразливі місця, на кшталт арок, днища і порогів антикорозійними засобами, а лакофарбове покриття захистити воском, керамікою або антигравійною плівкою.

Перед настанням холодів власникам китайських авто слід подбати про те, щоб волога не проникала в найбільш вразливі місця – гумові ущільнювачі, замки та інші механізми. Їх краще заздалегідь обробити водовідштовхувальними засобами на основі силікону або спирту.

Якщо автомобіль на офіційній гарантії, краще проводити технічне обслуговування раз на рік у дилерських сервісах. Тим паче, що місцеві фахівці вже добре знають, від чого найчастіше страждають такі авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти