Експерт дав важливу пораду щодо швидкого та вигідного продажу вживаного автомобіля

Продаж уживаного автомобіля може бути не менш клопітким і проблемним заняттям, ніж купівля. Іноді через свою недосвідченість власники втрачають величезні гроші на цьому процесі, роблячи елементарні помилки. Автоексперт Крейг Грант з YouTube-каналу Scottish Car Clan розкрив автомобілістам один важливий секрет, як швидко і вигідно продати свою машину з пробігом.

За його словами, ключовим фактором успішності угоди часто є правильна презентація. Якісні фотографії та відкритість продавця часто дає змогу сформувати у покупця позитивне враження, змушуючи його погоджуватися на прийнятну для вас ціну.

Грант рекомендував додати до оголошення про продаж авто детальні знімки автомобіля, який має постати перед очима потенційного покупця в чистому й охайному вигляді на приємному і красивому тлі. Експерт рекомендував чесно повідомляти в оголошенні про будь-які пошкодження, які має машина. Це підкреслить вашу порядність і покаже покупцеві, що вам можна довіряти. Також Грант радить не приховувати в оголошенні причини продажу, реальний пробіг та історію автомобіля. Усе це в підсумку може стати запорукою успішної угоди.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти