Блогерка розкрила водіям революційний метод боротьби із запотіванням вікон в автомобілі

Популярний автомобільний TikTok-блогер Ліанна поділилася зі своїми передплатниками революційним методом боротьби із запотіванням вікон в автомобілі. Її порада особливо актуальна в осінній період, коли конденсат під впливом частого перепаду температур і високої вологості активно накопичується на склі в машині.

Читайте також:

Назвали простий і дешевий спосіб захистити фари автомобіля від відколів і подряпин

Навіщо досвідчені водії восени возять в автомобілі спирт

В Україні суди почали позбавляти водіїв прав за їзду на «євробляхах»

Ліанна пояснила, що нічого надприродного в її лайхфаку немає. Він полягає в тому, щоб розміщувати на ніч під вікнами спеціальних мішечків із вбирачем вологи. Такі мішечки можна купити за доступною ціною в більшості господарських магазинів в Україні. Вони відмінно прибирають зайву вологу в приміщенні, але справляються з цим і в салоні автомобіля.

@liannefinds saves me so much time in the mornings.. #cartok #tiktokmademebuyit #dehumidifier #fyp ♬ original sound – LianneFinds7

Блогерка на своєму прикладі показала, як працюють диво-мішечки. Ліанна зняла на відео, як залишила їх у машині, а вранці виявила, що вікна чисті. Підписники в коментарях зізналися, що не знали про такий простий і дієвий метод боротьби із запотіванням вікон.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти