Вартують кожної копійки: чотири електрокари, які прослужать довше, ніж ви думаєте

Сьогодні електромобілі в тренді, але багато автомобілістів все ще скептично ставляться до них, вважаючи їх поганою інвестицією. Зокрема, питання викликає довговічність і висока вартість електричного автомобіля. Видання GO поцікавилося думкою експертів і виділило чотири моделі електрокара, які здатні перевершити всі очікування власників.

Читайте також:

В Україні скасовують автомобільні штрафи через одну формальність: що потрібно знати водіям

Українцям стало складніше отримати водійські права: які вимоги для кандидатів

Навіщо досвідчені водії додають соду в антифриз автомобіля

Hyundai Kona Electric
Цей електричний кросовер має чудові відгуки від Car and Driver, Motor Trend і Edmunds і вважається одним із найнадійніших на ринку. При правильному обслуговуванні модель пройде близько 400 000 без зайвих проблем або прослужить близько 15 років.

Tesla Model S
Компанія Tesla дає одну з найкращих гарантій на свою продукцію на ринку. Виробник зобов’язується безкоштовно ремонтувати і замінювати батарею електрокара в перші 240 000 кілометрів.

Kia EV6
Експерти захоплено відгукуються про надійність і технологічність EV6. Car and Driver оцінює модель у 9,5 бала за 10-бальною шкалою. Журнал Car дав електрокару 5 зірок із 5. Очікується, що електрокар пройде без поломок не менше 450 000 кілометрів.

Ford F-150 Lightning
Електричний пікап від Ford вразив критиків щойно дебютував на ринку. Видання CoPilot пише, що ця модель здатна проїхати без серйозних проблем близько 400 000 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти