ТОП-5 проблем Renault Duster

Французький кросовер користується популярністю на українському ринку завдяки своїй доступності та практичності. Але інколи Renault Duster може неприємно здивувати.

Перш за все варто відзначити лакофарбове покриття Renault Duster – воно залишає бажати кращого. На багатьох машинах можуть утворюватися тріщини. Ця проблема входить в список гарантійних випадків, але автоцентри неохоче беруться за їх усунення.

Далі варто назвати «потіння» фар – ця проблема може траплятися через засмічення вентиляційного отвору фари. Також автолюбителі часто звертають увагу на провисання дверей в Renault Duster, але ця проблема зустрічається нечасто, хоча і завдає неприємностей.

Кросовер представлений на ринку з двома варіантами моторів – дизельним і бензиновим. Дизельний агрегат дуже «капризний» – він чутливий до якості пального, і якщо заправлятися на будь-яких АЗС, то часто можна відчувати ривки, особливо взимку. Бензиновий мотор заводиться «на холодну» тільки з третього-четвертого разу. Фахівці вважають причиною цього погану якість пального, але частіше причиною поломки виступають свічки запалювання.

ТОП-5 проблем Renault Duster закриває шум трансмісії. Дилери зазвичай не звертають увагу на цю проблему, вважаючи її особливістю конструкції.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти