Як дорого продати будь-який автомобіль за 24 години

Власники авто часто замислюються продати машину. Причиною цього можуть бути термінові сімейні витрати, серйозні поломки або випуск нового автомобіля. Кожен водій розраховує на вигідний продаж, але це не завжди можливо. Часто проблема криється у вартості, з якої не згодні покупці. Іноді доводиться тижнями чекати клієнта, але що робити, якщо гроші знадобилися терміново? Багато хто погоджується на першу ж угоду, але як отримати максимум вигоди? Пропонуємо розібратися, як дорого продати автомобіль за 24 години в Україні.

Що впливає на швидкість і вартість продажу автомобіля

Сьогодні для продажу машини недостатньо оголошення в інтернеті. Покупці зацікавлені в економії, тому дивляться на дешевий транспорт. Це не привід знижувати ціну, вона повинна відображати реальний стан автомобіля. Потрібно спиратися на вартість аналогічних моделей по району, а вже після ставити цінник. Це не прискорить продаж, але допоможе зацікавити покупців. Традиційно машини продають через комісійні майданчики або авторинки. За невелику плату власнику авто виділяють місце, яке відвідують люди. У такій спосіб реально швидко продати автомобіль, але є ризик наштовхнутися на шахрая. Будьте обережні, і не залишайте клієнта наодинці з транспортом. Також слід насторожитися, якщо людина квапить угоду або не має при собі документів.

Як продати машину за 24 години:

• Не завищувати ціну і не опускайте нижче реальної вартості. До таких пропозицій люди ставляться з підозрою.

• Давайте максимум інформації. Це затребуване на віртуальних майданчиках, куди власник авто додає опис і докладні фотографії.

• Вибирайте більше майданчиків для продажу, щоб донести пропозицію більшій кількості людей. Якщо потрібно продати машину протягом 24 годин, звертайтеся в АвтоБрокер.

Справний автомобіль легше продати, тому зробіть передпродажну підготовку. Це не вимагає великих витрат, але прискорить пошук покупця. Рекомендуємо звернутися в сервісний центр, щоб фахівець вказав на серйозні проблеми. Якщо автомобіль з великим зносом або після ДТП, ремонт обійдеться дорожче, що не завжди виправдано. Насамперед замініть витратні матеріали, технічні рідини і зламані деталі, які порушують якість водіння. Позбавтеся від зовнішніх дефектів, включаючи відколи, подряпини і ділянки з вигорілій фарбою. У цьому допоможе полірування, свіжа фарбування і реставрація вм’ятин. Салон також слід «освіжити», вимивши сидіння і елементи управління. Особливої ​​уваги потребує підкапотний простір, але не очищайте деталі дочиста. Це покаже чесність власника авто, і підвищить вартість машини.

Оптимальним за вартістю і витратами часу є АвтоБрокер. Викуп спрощує класичний підхід до продажу, адже покупцем виступає юридична особа. За рахунок цього не доводиться шукати зацікавлених людей, щоб продати машину за 24 години. Компанія допомагає оформити документи, а також підписує договір, гарантуючи безпечну продаж. Особливістю викупу є оцінка, яка формує вартість автомобіля. Зовнішні пошкодження і загальний знос негативно відбиваються на ціні, але передпродажна підготовка підвищує вигоду угоди. АвтоБрокер викуповує автомобілі з будь-яким пробігом і поломками, пропонуючи оптимальну виплату. Завдяки великому досвіду викуп займає мінімум часу, тому реально дорого продати автомобіль за 24 години.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти