У «Богдані» розповіли, як ефективно розвантажити міські дороги взимку

Сучасний великий громадський транспорт українського виробництва є найефективнішим вирішенням розвантаження міських доріг узимку, коли посилені опади спричиняють довгі затори. Такі засоби не поступаються закордонним аналогам та здатні перевозити велику кількість пасажирів. Це один з важливих аргументів на користь якнайшвидшого оновлення міських автопарків.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-службу корпорації «Богдан».

«Ускладнення погодних умов актуалізувало необхідність модернізувати громадський транспорт у низці міст. Наявність сучасної та комфортної техніки сприятиме тому, що люди нарешті дослухатимуться до порад місцевої влади не користуватися індивідуальними авто у заметілі. Вони пересідатимуть на автобуси чи тролейбуси, якщо цей транспорт буде обладнаний відповідно до європейських норм – матиме кондиціонери, обігрівачі, зручні крісла. Важливо наголосити, що український виробник вже виготовляє саме таку техніку і готовий забезпечити громадян якісним вітчизняним транспортом», – йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У «Богдані» наголошують, що новий транспорт виробництва луцького Автоскладального заводу № 1 здатний виходити на дороги в будь-яку погоду та безпечно і комфортно перевозити пасажирів. Він не ламається, як зношений рухомий склад, та не застряє серед засніжених доріг, як частина автівок з невідповідною гумою на колесах.

Нагадаємо, що корпорація підтримує прагнення місцевих органів самоврядування замінити старий, зношений рухомий склад муніципальних автопарків новими вітчизняними тролейбусами і автобусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та надійності.

«Богдан Моторс» у разі необхідності готовий приєднатися до розробки дорожніх карт, в рамках яких українські міста зможуть за короткий термін якісно оновити та суттєво збільшити рухомий склад громадського транспорту. Корпорація наголошує на недоцільності купівлі автобусів іноземного виробництва, оскільки аналогічні моделі виготовляють в Україні. Підтримка вітчизняного виробника дозволяє підприємствам створювати робочі місця в регіонах та сплачувати мільйонні податки в державний та місцеві бюджети.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти