Експерти назвали топ-5 найбільш надійних 5-річних автомобілів

Надійність є одним з основних факторів для кожного автовласника, чия машина підходить до того віку, коли закінчується термін гарантійного обслуговування. Зазвичай це близько 3-5 років, по закінченню яких авто або експлуатується далі, або продається. Експерти розповіли ТМ про найбільш надійних моделях 5-рычках, у яких відзначається найменший відсоток позапланових відвідувань сервіс-центру.

5 місце – Audi TT

Німецький компактний спорткар добре зарекомендував себе з точки зору надійності. Всього у 5.5% автомобілів даної моделі у віці 4-5 років виявлені які-небудь істотні поломки. Середній же пробіг Audi TT такого віку становить близько 53 тисяч кілометрів.

4 місце – Renault Captur

Kaptur показав відмінний результат в 5.3% автомобілів з серйозними поломками. З огляду на той факт, що Captur єдина в нашому рейтингу доступна модель, це більш ніж хороший показник. Н

3 місце – Audi Q5

Так вже вийшло, що більша частина моделей в рейтингу належить німецьким маркам. Середньорозмірний кросовер відзначився результатом в 5% машин з поломками при більш ніж значному середньому пробігу в 84 тисячі кілометрів. Мабуть, надійність автомобіля підстьобує власників до більш активної експлуатації.

2 місце – Mercedes-Benz B-Class

Компактвен з трипроменевою зіркою на решітці радіатора цілком і повністю підтримує імідж марки як виробника надійних і добротно зроблених автомобілів. Тільки у 4.9% машин цієї моделі були виявлені помітні дефекти. Середній пробіг при цьому становить 57 тис. Км за 4-5 років.

1 місце – Porsche 911

Завсідник різних рейтингів надійності в особі спорткупе Porsche 911 очолює і наш сьогоднішній список кращих. Даний автомобіль демонструє воістину недосяжну для багатьох інших надійність і безпроблемність, адже тільки у 3.6% 5-річних Porsche 911 виявлені несправності, які примушують відвідати автосервіс. Звичайно, пробіг в 40 тис. Км не настільки великий, але все ж це не авто на кожен день.

Слід зазначити, що і перераховані вище моделі активно продають після 3-5 років експлуатації, проте і втрата вартості при цьому мінімальна. Часто причиною продажу стає бажання купити таку ж модель більш «свіжого» покоління.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти